Snel een padel racket kopen!

padel racket kopen

Padel is een hele leuke en intensieve sport die veel vraagt van je kracht en conditie. Het lijkt een beetje op tennis, maar het heeft ook wat weg van squash. Deze combinatie maakt het een mooie sport. Door het conditionele aspect en het precisie aspect zorgt het voor een mooie sport en constante spanning voor de kijken en de spelers. Padel wordt steeds populairder in Nederland en dat is niet zomaar. Het is een leuke sport om te spelen en het is iets wat we eigenlijk al kennen, alleen nog niet in deze combinatie. Voordat je kunt spelen zul je echter eerst een padel racket kopen moeten.

padel racket kopen

De geschiedenis van Padel

Hoe is deze sport ooit tot stand gekomen? Dit is een lange vraag, omdat het langzaam door heel Europa is getrokken en het daar nog steeds mee bezig is. Het begon allemaal in Mexico waar een aantal rijke mensen tennis een beetje saai begonnen te vinden en met iets nieuws en snellers kwam, Padel. Door vrienden is dit toen verspreid naar Spanje. Vanuit Spanje is het ook naar Argentinië uitgebreid. Sindsdien is het een beetje gaan bewegen door heel Europa en gaan steeds meer mensen het spelen. Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat we het over een aantal jaar overal gespeeld zien worden. Ga dus gauw een padel racket kopen!

Hoe ziet het eruit

Het speelveld van Padel is een tandje kleiner dan een tennisveld. Om dit veld staan plastic muren waar de bal weer terug het veld in kan stuiteren. Zo moet je dus van alle kanten goed kunnen slaan en heel explosief bewegen om te zorgen dat je bij iedere bal kunt.