Het trainingspak is terug!

Trainingspakken dragen, tijdens je training, of gewoon, lekker thuis, op de bank: we zijn het graag blijven doen sinds het allereerste trainingspak in de winkels lag. Tegenwoordig draag je je pak ook buiten de deur. Mooie trainingspakken! Niet van die afgeragde afdankertjes die je nog van je oudere broer hebt geërfd.


Weer? Ja, in de jaren 80 waren we er ook van: mooie trainingspakken in het openbare leven. Geïnspireerd door hiphoptrio Run-D.M.C. liepen talloze trendsetters in de jaren 80 rond in kleurrijke of gestreepte mooie trainingspakken. Tijdens de 90er jaren zorgden de gabbers voor een trainingspakken-revival maar daarna werd het een tijdje stil rondom deze iconische sportoutfit. Tot nu. Het mag weer!

Waar draag je je trainingspak?

Het antwoord is simpel: mooie trainingspakken draag je overal. Thuiswerken in je trainingspak is altijd een optie, zeker wanneer je plannen hebt om na je werk nog even een rondje door bos, stad of veld te joggen. Op kantoor, in de klas en zelfs ook voor de klas is het dragen van mooie trainingspakken weer helemaal da bomb! Ook op een terras of in de nightclub geldt het trainingspak weer als een smaakvol statement.

Waarop moet je letten bij de aanschaf van je trainingspak?

Dat ligt eraan wat je erin wil doen. Ga je vooral trainen in je pak? Let dan goed op het materiaal: kun je er goed in zweten, is het waterdicht, zuurstof doorlatend en/of goed geïsoleerd (afhankelijk van of je binnen of buiten sport). Een trainingspak voor thuis moet vooral lekker zacht aanvoelen op de huid en comfortabel zitten. Het materiaal is hier weer belangrijk op een andere manier. Wil je echt de show stelen met mooie trainingspakken terwijl je de deur uitgaat? Let dan op kleuren, kwaliteit van het gebruikte materiaal en de combinatiemogelijkheden met andere hippe items zoals sneakers, petten, jassen en tassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *